Om adresseendring123.no

Adresseendring123.no er den eneste seriøse online adresseendringstjeneste. De som skal flytte angir sin gamle adresse og nye adresse en gang, velg organisasjoner, bedrifter, venner og familie som vil bli varslet, legg til noen detaljer og send deretter.

Tjenesten er sikker, gratis og brukervennlig.

Det er over rundt 1500 selskaper, bedrifter, skoler, osv. i mer enn 30 kategorier på nettstedet som alle godtar varsler via vår tjeneste. Flertallet godtar varsling elektronisk, men noen krever fortsatt signaturer, som for eksempel -organisasjoner som er til din sikkerhet, men vi jobber hardt for å konvertere disse selskapene.

I tillegg gir adresseendring123.no uavhengig råd om de beste tilbudene strømleverandør som betjener ditt nye hjem, slik at du ikke ender med å betale mer enn du trenger når du flytter inn. Vi dekker også bredbånd, TV, forsikring og flytebransjen. adresseendring123.no handler om kunden - du kommer først, og vi håper du er enig i at vår eksemplariske oppmerksomhet på å betjene deg overgår dine forventninger!

Vi har nå også lansert en søppelpost-tjeneste basert på tilbakemeldinger fra våre kunder om at de mottar mer søppelpost i sitt nye hjem enn de noen gang har gjort. De har rett, fordi når du flytter, åpner du deg for søppelpost fordi den nye adressen din blir gitt til mange parter fra advokater, banker, tvilsomme nettsteder og postadresseomdirigeringer, der den selges til adresselister. Så vi ønsker å sette en stopper for dette, ettersom vår kundeservicegaranti er at vi ALDRI vil selge dataene dine. Kunden kommer først til oss. Og vi samarbeider bare med selskaper som har de samme verdiene.

Eier av adresseendring123.no er Flytteguiden som driver ulike nettportaler for å yte den beste bistand og digitaliseringer i alt som forbindelse med en flytteprosses.

Kontaktinformasjonen vår er her.

Mediekontakt


For å kontakte oss, ring +47 815 21021
eller send e-post til info@flytteguiden.no